Live - Clutch Helsingissä 10.8.2016

Keskiviikko 10. elokuuta oli varmasti merkattu kalenterihin monen Clutch-fanin kohdalla jo hyvissä ajoin, sillä Yhdysvaltain Marylandista kotoisin olevan bändin edellisestä Suomen keikasta on päässyt vierähtämään aikaa jo todella kauan. Ja kyllähän sen yleisön hurmoksesta huomasi, ettei bändiä tänne ole turhaan haikailtu.

Tags: 

Fyysinen Petri Anatheman pauloissa.. ja hieman ehkä Dream Theaterinkin.

Päätoimittajan lomittajaksi nakitettu Fyysinen Petri kävi lepposan sunnuntai-illan päätteeksi viihtymässä Kultturitalolla, jossa siis esiintyivät Anathema ja Dream Theater.

Kyse on Dream Theaterin 30-vuotis juhlakiertueesta, tapahtumahan oli alunperin suunniteltu isommalle areenalle - mutta siirretty sittemmin tapahtuman luonteeseen paremmin sopivaan tilaan. Tämä kyllä kuullostaa siltä että kiekuvaa falsettia ja sottimien runk… hipel… käsittely ei ihmisiä jäähallin vetoisesti kiinnosta, ei vaikka kyseessä olisi 10miljoonaa levyä myynyt yhtye.

Tags: 

Fyysinen Petri ja F1-aivoravistimen ihmeellinen maailma

Tilanne iski kohtuullisen kovaa takareppuun kun tuli mahdollisuus astua veneiden kuninkuusluokkaa edustavan kuolemankotteron kitusiin ja päästä itsensä Sami Seliön ohjastaman hirviön kyydittämäksi. Vauhti ja vaaralliset tilanteet eivät ole Fyysiselle Petrille kovinkaan outoja, tosin pulssi ja hengitys kyllä kiihtyivät tämän herkullisen hetken tullessa mahdolliseksi. Niin paljon oli niitä kuuluisia G-pistevoimia kehuttu ja haukuttu, että pakkohan se on päästä itse kokemaan!

Tags: 

Fyysinen Petri ja formulaveneiden voimannäyttö.

Suomea sanotaan tuhansian järvien maaksi, siltikin lajit – sekä purjehdus että moottoriveneily – tuntuvat olevan kovin vaatimattomassa asemassa suomalaisen urheilun kirjossa. Miksi näin? Potentiaalisia kilparatoja on liki joka pitäjässä useita, merta, järveä ja muuta lätäkköä kun tästä maasta ei tosiaankaan puutu!?

Tags: 

Live - Black Label Society Helsingissä 7.7.2014

Partavelho Zack Wylden johtama Black Label Society pysähtyi Euroopan kiertueellaan kahdelle Suomen keikalle. Sunnuntaina 6.7. bändi esiintyi Tampereella ja maanantaina 7.7. vuorossa oli Helsingin The Circus. Vuosien varrella olen bändin nähnyt livenä muutamaan otteeseen ja vaikka kaikki keikat ovat olleet hyviä, oli takaraivossa pienen pieni "mitähän tästä tulee" -fiilis. Kaksi edellistä klubikeikkaansa Kulttuuritalolla soittanut bändi ei tuon legendaarisen keikkapaikan akustisesta puolesta ikinä nauttinut, mutta oli mukava huomata että sekä bändi, että soundipuoli oli tällä kertaa erinomaisessa vireessä!

Tags: 

Live - Aerosmith Helsingissä 30.5.2014

Vuonna 1970 perustettu Aerosmith toi Global Warming -kiertueensa Helsinkiin toukokuun lopulla. Hartwall Areenaan oli saapunut paikalle joidenkin tietojen mukaan n. 9000 yhtyeen fania ja veikkaanpa, että moni heistä ei lähtenyt pettyneenä paikalta kun valot keikan jälkeen räpsähtivät päälle.

Tags: 

Fyysinen Petri ja lihan värinää

Esitykset olivat toinen toistaan hauskempien ja viettelempien lyhyiden tarinoiden saattelemaa visuaalista kerrontaa, jotka viekoitellen vain kuljettavat kohti kliimaksiin jossa tasselit (pääosin tisseissä, joillakin jopa pakaroissa!) viuhusivat ilmassa halkoen tuulta kuin helikopterin propelit konsanaan!

Tags: 

Sivut