The Exploding Eyes Orchestra ja liikaa kamaa -kompleksi

Siellä on aika omaelämänkerrallista kamaa. Jotain mitä on nähnyt jossain, ja miten kokenut jonkun asian. Kai siellä kuuluu jotain kaikua läntisen maailman rappiostakin, ja siitä miten monet asiat on vituillaan. Ei mitään grand politics -meininkiä, vaan ihan Average Joen -tuumailuja. Vetäkää joku jo tää paskakaivo tyhjäks, you know?

Tags: 

Paradise Lost - The Plague Within

Meillä on oikeastaan aina ollut sellainen lähestyminen uuteen albumiin, että emme ole tehneet mitään suurta suunnitelmaa etukäteen. Vielä siinä vaiheessa kun puolet levystä on jo äänitetty, emme välttämättä tiedä millainen kokonaisuus levystä tulee. Kappaleet kirjoitetaan ja ne muovautuvat aika lailla hetkessä ja mielestämme niistä tulee tällä tavoin parempia.

Tags: 

MAGPIE – JAPANILAISTA MUOTIA BERLIINISSÄ

23-vuotias Yukiko ”Picapica” Yamane pukeutuu aina värikkäästi ja näyttävästi. Tylsä ei todellakaan sovi tämän naisen olemukseen. Yleensä hänellä on päällään oman MAGPIE-merkkinsä vetimiä sekä kenkiä, jotka hän joko tekee alusta asti itse, tai vaihtoehtoisesti tuunaa jo valmiista materiaalista uudenlaisia luomuksia.

Tatuointitarinoita insinöörin suusta

Eron jälkeen oli harkittu ränni päällä. Duunitkin piti silti hoitaa. Aamulla menin töihin, sieltä himaan vetämään valkkaria ja aamuyöstä nukkumaan. Oman eroni aikaan todella monelle ystävälleni, oikeastaan kaikki miehiä, kävi paskasti. Oli avioeroja, pettämistä, valehtelua... Perustettiin Särkyneiden Sydänten Kerho, dokailtiin yhdessä ja oltiin toistemme tukena.

Ootsä kysynyt Salmiselta?

”Ootsä kysynyt Salmiselta?” on vastaus, jos bändi on lähdössä keikkareissulle ja kyselee luotettavan kuskin perään. Päätyökseen bändejä kuljettava Toni Salminen tuntee Suomen maantiet ja harvassa on ne keikkapaikat, joissa hän ei ole vielä käynyt. Sen lisäksi, että keikkareissut tuovat leivän pöytään, ne ovat myös erinomaisia valokuvaamisen kannalta. Salmisen Metalscope.net-sivustolta löytyykin kuvia sadoista bändeistä ja tapahtumista yli kymmenen vuoden ajalta.

Tags: 

Jani Rasimus - Basisti tanssii tähtien kanssa

Suurimmaksi osaksi siitä ajasta se oli mahtavaa ja todella kivaa, mutta samaan aikaan se on kyllä älyttömän raskasta. Katsojat eivät välttämättä ymmärrä sitä, kuinka raskas prosessi opettajalle on. Siinä kuitenkin opetetaan ihmistä, joka lähtee tuohon mukaan ihan nollasta. Siinä vaiheessa kun yhtä kuviota tai tanssia on hinkattu monta päivää ja tuntuu että se vihdoin ja viimein menee jakeluun, on kärsivällisyys kovalla kun kaikki opeteltu on unohtunut seuraavana aamuna harjoituksissa.

Tags: 

Elonmerkkejä Laukaan Laitumilta

Eka levymme oli aikamoista kokeilua. Tungimme paljon eri juttuja samaan pakettiin ja biisit olivat todella monimutkaisia. Nyt ollaan löydetty eri tavalla loistava meininki. Ei todellakaan riskitön, mutta uudella tavalla haastava. Olemme bändinä kehittyneet ihan hemmetinmoista tahtia. Luotan tähän juttuun enemmän kuin koskaan.

Tags: 

PSYKOA JA LOGIAA HERRA OLKKOSEN KANSSA

Jos on viisi päivää viikossa töitä ja viikonloput menevät keikalla, ei siinä paljoa vapaa-aikaa jää. Pahimmillaan olen viikon töissä, lauantaina ja sunnuntaina keikalla ja sunnuntai-iltana palaan kotiin jostain päin Suomea. Tien päällä on joskus otettava iisimmin, eikä joka keikan jälkeen voi vetää perseitä. Pitää olla työkunnossa kun tekee vastuullista työtä.

Tags: 

Sivut

Tilaa syöte RSS - Henkilöt