Talonmies On Poissa

Ravintolan nurkkapöydässä muistellaan sitä oudonmakuista erää TOP-olutta. Sitä, josta Talonmieskin kauhaisi viimeisen mukillisen. Sitkeää huhua käymissaaviin hukkuneesta talonmiehestä kerrotaan vieläkin. TOP-oluen nimi on saanut kansan keskessä uuden merkityksen: Talonmies On Poissa.

Fyysinen Petri ja yrtin tuoksua

Tällä kertaa matkakohteeksi valikoitui pienen pakon edessä tuo mystinen paheiden porttola, Amsterdam. Kaupunki jossa varmasti lähes kaikilla muilla on mukavaa, paitsi Päivi Räsäsellä. Mutta koska en käsittele politiikkaa, enkä ymmärrä ahdasimielisiä urpoja joilla tuntuu olevan hiekkaa kalsareissa, annan siis Päivin mäkättää rauhassa ja toivon, että hän vain antasi ihmisten päättää itse omista asioistaan.

Tags: 

Duunarileimojen bongausta Varustelekassa

Yksi Gloomin ensimmäisenä päivänä julkaistuista jutuista oli ”Duunarileimojen bongausta Hakiksen hallissa”. Ideahan tuossa jutussa oli, että kuvaajamme Santtu meni kameran kanssa käymään hallissa ja nappaili kuvia hallin työntekijöiden tatuoinneista. Mietimme että mikä olisi seuraava paikka, mihin näitä kuvia mentäisiin ottamaan ja aika nopeasti tuli mieleen, että Varustelekan työntekijöillä näkyy tatuointeja todella paljon. Siispä pistimme taas kuvaajamme matkaan!

Tags: 

Outi matkustaa - HALLO FINNLAND! TERSE SUOMI!

Terveisiä Berliinistä! Kerronpas teille, rakkaat lukijamme pienen palasen siitä, millaista täällä on, mitä on tullut tehtyä ja missä päin. Yhtä kaikki kunnioitan myös itseäni ja kanssaolijoitani sen verran, että jätän myös osan tästä seikkailusta ikuisen mystiikkaverhon uumeniin. Pitää maailmassa olla censored-nappuloitakin...

Helsinki Ink 2012

Helsinki Inkistä on vuosien varrella muodostunut suomalaiselle tatuointikulttuurille se suurin tapahtuma koko Suomessa. Se tuo parhaat palat sekä suomalaisesta tatuointikäsityöstä, että todella kovan tason tatuoijia maailmalta vierailemaan.

Tatuata: Seeds of Six Years

Helsinkiläinen tatuointistudio Tatuata juhlisti 6-vuotista taivaltaan järjestämällä yhteisnäyttelyn ”Seeds of Six Years” galleria Kingi Kongissa, Kalliossa. Esillä on maalauksia Tatuatan vakituisilta työntekijöiltä, sekä vuosien varrella liikkeessä vierailleilta ja työskennelleiltä taiteilijoilta. Kattaus onkin varsin kansainvälinen: Töitä on kerääntynyt mm. Japanista, Singaporesta, Yhdysvalloista, Espanjasta ja Italiasta sekä lukuisilta kotimaisilta eturivin tatuoijilta, jotka ovat Tatuatan porttien läpi kulkeneet.

Sivut

Tilaa syöte RSS - Muut