Live - Clutch Helsingissä 10.8.2016

Keskiviikko 10. elokuuta oli varmasti merkattu kalenterihin monen Clutch-fanin kohdalla jo hyvissä ajoin, sillä Yhdysvaltain Marylandista kotoisin olevan bändin edellisestä Suomen keikasta on päässyt vierähtämään aikaa jo todella kauan. Ja kyllähän sen yleisön hurmoksesta huomasi, ettei bändiä tänne ole turhaan haikailtu.

Tags: 

Fyysinen Petri Anatheman pauloissa.. ja hieman ehkä Dream Theaterinkin.

Päätoimittajan lomittajaksi nakitettu Fyysinen Petri kävi lepposan sunnuntai-illan päätteeksi viihtymässä Kultturitalolla, jossa siis esiintyivät Anathema ja Dream Theater.

Kyse on Dream Theaterin 30-vuotis juhlakiertueesta, tapahtumahan oli alunperin suunniteltu isommalle areenalle - mutta siirretty sittemmin tapahtuman luonteeseen paremmin sopivaan tilaan. Tämä kyllä kuullostaa siltä että kiekuvaa falsettia ja sottimien runk… hipel… käsittely ei ihmisiä jäähallin vetoisesti kiinnosta, ei vaikka kyseessä olisi 10miljoonaa levyä myynyt yhtye.

Tags: 

Live - Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators Helsingissä 28.5.2015

Slash featuring Myles Kennedy and The Conspirators on bändin nimenä jo sellainen, että pitää olla kiitollinen ettei tuota tarvitse mihinkään C-kasetin koteloon raapustaa. Hassusta nimestään huolimatta kyseisestä orkesterista löytyy nippu nimimiehiä jotka suoriutuvat hommastaan erittäin hyvin.

Tags: 

Live - Anathema Helsingissä 7.11.2014

Brittiläinen Anathema on vuosien varrella vieraillut Suomessa monta kertaa, mutta itselleni viime perjantain The Circuksen keikka oli vasta toinen kerta kun näin tämän bändin livenä. Keikan jälkeen kävellessäni autolle tein henkisen päätöksen, aion käydä katsomassa tämän bändin aina kun siihen jatkossa tarjoutuu mahdollisuus.

Tags: 

Fyysinen Petri ja F1-aivoravistimen ihmeellinen maailma

Tilanne iski kohtuullisen kovaa takareppuun kun tuli mahdollisuus astua veneiden kuninkuusluokkaa edustavan kuolemankotteron kitusiin ja päästä itsensä Sami Seliön ohjastaman hirviön kyydittämäksi. Vauhti ja vaaralliset tilanteet eivät ole Fyysiselle Petrille kovinkaan outoja, tosin pulssi ja hengitys kyllä kiihtyivät tämän herkullisen hetken tullessa mahdolliseksi. Niin paljon oli niitä kuuluisia G-pistevoimia kehuttu ja haukuttu, että pakkohan se on päästä itse kokemaan!

Tags: 

Fyysinen Petri ja formulaveneiden voimannäyttö.

Suomea sanotaan tuhansian järvien maaksi, siltikin lajit – sekä purjehdus että moottoriveneily – tuntuvat olevan kovin vaatimattomassa asemassa suomalaisen urheilun kirjossa. Miksi näin? Potentiaalisia kilparatoja on liki joka pitäjässä useita, merta, järveä ja muuta lätäkköä kun tästä maasta ei tosiaankaan puutu!?

Tags: 

Sivut

Tilaa syöte RSS - Tapahtumat