Viimeinen Keisari

Kuka? Viimeinen Keisari. Nykyinen tuurijuoppo, jonka vakaa tarkoitus on löytää absolutismin idea!

Mikä? Impulsiivinen nero, jota krapula-aamuna ei uskoisi mieheksi, joka osaa sitoa omat kengännauhansa! Minkä ihmeen takia?

Keisarin vakaa tarkoitus on näyttää kaikille, että kouluttamaton Homo sapiens pystyy mihin tahansa minkä itse päättää tehdä!

Viimeinen Keisari 19.11.2012

Oletko sinä mainoksen uhri? Saako hyvä myyntimies sinut uskomaan, tämän tuotteen olevan juuri se mitä sinä tarvitset? ”Sijoitusneuvojan” selittäessä sinulle turvatusta tuotosta ja 20% vuosituotoista voit olla varma, että nyt viedään. Viedään ja lujaa. Todellisuudessa nämä sijoitusmyyjät voivat olla entisiä kukkakauppiaita, jotka uskovat ”tulppaanimanian” vielä tulevan.

Viimeinen Keisari 29.10.2012

Usko siirtää vuoria. Uskomalla itseesi ja ihmisiin ympärilläsi voit tehdä mahdottomasta mahdollisen. Jonkun asian kustessa kintuillesi, voit vaihtaa uudet housut. Peruspositiivinen perverssi pärjää aina keskimääräistä paremmin, kuin idiootti veljensä. Muuttaessani elämäni suunnan päätin, etten vietä enää minuuttiakaan idiootin seurassa. Aion myös sanoa tämän ääneen. Oli tilanne kuinka tärkeä tahansa ei minulla ole enää aikaa tuhlattavaksi. Toivon myös vastapuolen pelurin lopettavan paskanjauhamisen ja sanovan suoraan, jos ei nappaa jutella idiootin Keisarin kanssa. Älä tuhlaa omaa aikaasi ja varsinkaan minun.

Viimeinen Keisari 15.10.2012

Koulun kuninkaat. Nämä ennenaikaisen murrosiän saaneet koulukiusaajat ja häiriköt hallitsevat pelikenttiä pelkällä fyysisyydellään noin kuusitoistavuotiaaksi asti. Lihas liikuttaa ja pelolla hallitaan. Nörtit ja muuten rauhalliset saavat kärsiä näiden testosteronihirviöiden edessä. Tytöt kiljuvat heidän peräänsä ja imevät ensimmäisen kerran satsit nieluunsa koulun käymälässä. He ovat kuolemattomia, kunnes totuus valkenee.

Viimeinen Keisari 8.10.2012

Sotilas olet sinä! Olet vahva persoona täynnä voimaa ja innostuneisuutta! Kuljet aina eteenpäin. Et väistä ketään. Sinulla on selvä tavoite ja suunnitelma siihen pääsemiseksi. Matkasi varrella koet vaaroja ja esteitä. Menet silti aina eteenpäin. Matkan päätyttyä voit itse valita mikä sinusta tulee isona. Ole oman elämäsi sotilas, joka tarttuu haasteisiin ja vie niitä voimakkaasti eteenpäin.

Viimeinen Keisari 1.10.2012

Puretaan paineita välillä muualtakin kuin säkeistä. Tänään ei juhlita positiivisuudella. Kohta se taas alkaa. Oikeastaan on jo alkanut, nimittäin omaa talouttaan päin persettä hoitavien hihkuminen. Facebook täyttyy saastasta, jossa veronpalautuksia saavat äidin pikku paviaanit hehkuttavat palautuksillaan. Näitä vertaillaan onnellisina ja toisille ollaan kateellisia niiden suuruudesta. Keisarille tämä on yhtä punainen vaate, kuin Anu Saagimille suomalainen juoppo tanssilattialla.

Viimeinen Keisari 24.9.2012

Todellisen ammattilaishuijarin tunnistaminen onkin jo vaikeampaa. Sanalla sanoen huijari on usein sosiopaatti. Mentäessä yhtä sanaa pidemmälle, on hän usein sulava ja hyväkäytöksinen (pinnallinen). Usein hän salailee ja on vainoharhainen. Hän kokee usein olevansa uhri, joka voi käyttää muita hyväkseen. Hän ei tunne empatiaa, eikä pysty kantamaan vastuuta teoistaan… hetkinen?! Täytyy lopettaa tämä kuvaileminen tähän paikkaan! Pahasti alkoi vaikuttamaan siltä, että liian moni lauseista kolahtaa omaan nilkkaan! Hyvin mielenkiintoista etten sanoisi.

Viimeinen Keisari 17.9.2012

Luuletteko, että tämä yksi laulava silikoninen rasvavalas olisi laatulehtien lööpeissä, jos kukaan idiootti ei ostaisi näitä lehtiä? Entä nämä tavikset, jotka esittävät suuriakin staroja päästessään kerran telkkariin? Miten voi olla mahdollista, että puolet kansasta haluaisi imeä Mimosan munkkeja, tai Merlinin meisseliä, jos ne ovat julkisuudessa vilahtanut?! Taviksina ollessaan ei heitä pullajonosta erottanut. Nyt he ovat osalle kansasta kuuminta hottia.

Sivut

Tilaa syöte RSS - viimeinen keisari