Dirti Setä

Tätä ihmisen irvikuvaa voi kutsua nimellä Dirti. Elämä pyörii tällä hetkellä aika pitkälti oman perheen parissa, ja töitäkin yritän tehdä siinä sivussa. Arkea yritän värittää käymällä keikoilla, juomalla paljon hyvää kahvia, polttamalla sikareita, saamalla aikaan muutakin kuin pelkkää paskaa tähän maailmaan. Yritän myös kasvattaa omasta lapsesta mahdollisimman tasapainoisen ihmisen.

Dirti Setä avautuu 7.8.2013

En halua lähteä spekuloimaan enempää millainen ihminen tämä Vilho on. Kun hän on kerran lähtenyt linjalle missä kaikki tatuoidut ihmiset ovat pohjasakkaa, niin uskoisin että kyseisellä ihmisellä ei ole kaikki muumit laaksossa eikä myöskään elämässään muuta valtaa kuin päättää milloin käy vessassa.

Tags: 

Dirti Setä avautuu 4.12.2012

Kukaan meistä ei omaa selvännäkijän taitoja ja näin ollen palvelutilanteissa voi asiakkaalle jäädä falloksen muotoinen aurinkovarjo otsaan, kun palvellut henkilö taas luulee suoriutuneensa tilanteesta kiitettävin arvosanoin. Itse pyrin antamaan palautetta kaikilla tavoin jos tilanne sitä vaatii. On hienoa nähdä esimerkiksi kaupanmyyjän ilme kun heität ilmoille ison arvostavan kiitoksen kehujen kera hienosti hoidetusta työstä.

Tilaa syöte RSS - Dirti Setä